JessiYogaValkommen.htmlshapeimage_1_link_0

        Välkommen    Aktuellt    Yogakurser    Personalyoga    Om yoga    Kontakt

 

Ashtangayoga nivå 1

Detta är en ren nybörjargrupp utan några krav på tidigare erfarenhet eller träningsvana. Du behöver heller inte gått någon Nybörjarintensiv (se nedan), men den kan vara ett bra komplement om du snabbare vill komma in yogan. Läraren leder gruppen igenom alla rörelser och förmedlar grundläggande teknik och teori.


Ashtangayoga nivå 2

Denna grupp passar dig som gått minst en termin i Ashtangayoga nivå 1 eller dig med tidigare vana av fysisk yoga (tex power- eller ashtangayoga) och som känner dig bekväm med andningstekniken och solhälsningarna. Läraren leder gruppen igenom alla rörelser och fördjupar elevernas teknik- och teorikunskaper.

Yogakurser för privatpersoner


Alla kurser sker nu i YogaHuset på Snickaregatan 42

Välkommen hit!

www.yogahuset.com
 

Ashtangayoga nivå 3

I denna grupp tränar du i egen takt efter Ashtangayogans förutbestämda sekvens av rörelser, sk Mysore-träning, vilket ger dig tillgång till individuell lärarhjälp i betydligt större utsträckning än i de ledda klasserna. Denna klass passar dig som har god vana av Ashtangayoga eller gått minst en termin i Ashtangayoga nivå 2. Det är också bra att gå en Fortsättningsintensiv (se nedan) för att få god förståelse för hur träningen i denna grupp går till.


Läs mer om Ashtangayoga här.


  Att tänka på!

  1.   Vi yogar barfota på egen yogamatta i mjuka, inte alltför vida kläder.

  2.   Undvik att äta en stor måltid senare än ett par timmar innan yogan.

  3.   All träning sker under eget ansvar.

  4.   Är du skadad eller går på behandling, tala om det innan passet.

  5.   Gravida bör alltid gå på yoga speciellt anpassad för gravida.

  6.   Rent luktar gott! Rena kläder och nytvättad kropp är trevligt för alla!

Prova-på-helg för dig som aldrig yogat tidigare


Denna helgkurs passar dig som är nyfiken på yoga och som snabbt vill få en uppfattning om vad yoga är utan att gå en hel terminskurs. Skulle du sedan vilja fortsätta yoga passar det utmärkt att efter intensivkursen börja i Ashtangayoga nivå 1. Denna kurs sträcker sig över tre tillfällen fredag kväll samt lördag och söndag morgon, en och en halv timme varje dag. Lånemattor finns.


  Ingen prova-på-helg inplanerad just nu

Intensivhelg för vana elever


Detta är en kurs för de elever som vill börja träna Ashtangayoga i egen takt istället för att gå i ledd klass. Den passar även de vana yogis som inte tränat för mig tidigare men som vill börja i Ashtanga nivå 2 eller 3. Här fokuserar vi på teknik, ordningen på rörelserna samt korrekt vinyasa (synkronisering andning - rörelse mellan yogapositionerna). Kursen sträcker sig över över lördag-söndag, fyra och en halv timme varje dag och inkluderar lätt förtäring.


  Ingen intensiv-helg inplanerad just nu

Priser


Yogakurs 10 ggr: 1050 kr

Yogakurs drop-in: 130 kr

Nybörjarintensiv i grupp, 3 x 1,5 timmar: 450 kr

Fortsättningsintensiv i grupp, 2 x 4 timmar: 850 kr

Yoga matta (vid köp av kurs): 180 kr


Alla priser är angivna per person inkl moms